Over Ons

 

Zumpolle Advocaten is in 1982 begonnen als ‘sociaal’ kantoor met een focus op diegenen die juist de meeste bescherming nodig hebben, maar waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat die toegang krijgen tot rechtsbijstand op hoog niveau.


Inmiddels is het kantoor aanzienlijk gegroeid en wordt een uiteenlopende klantengroep bediend. Ondanks deze veranderingen is Zumpolle Advocaten haar oorspronkelijke kernwaarden altijd blijven koesteren als bindende factor binnen het kantoor.


De advocaten van Zumpolle hebben ieder een specialisme en zetten zich niet alleen volledig in voor hun cliënten, maar voelen zich ook op de langere termijn verbonden aan hun vakgebied en hun rol als advocaat daarin. Daardoor worden zij gevonden door cliënten, verwijzers en andere professionals uit het hele land, en zijn zij verbonden aan specialisatieverenigingen en de plaatselijke en landelijke Orde van Advocaten.


Onze advocaten zijn er
varen, gedreven en betrokken. Specialisten op ieders eigen rechtsgebied met minimaal tien jaar ervaring. U kunt op ons rekenen!